Styrelsen

Här hittar du de som sitter i vår styrelse!
Tveka inte att kontakta dem om det är något du undrar över!

Ordförande
Leo Malmqvist 18 år

0730571050
Kajsa har suttit i styrelsen i fyra år och går in i sitt femte med sitt tredje år som ordförande. Utöver föreningen utbildar Kajsa i normkritik, skoldemokrati och elevers rättigheter. Kajsa brinner för teater och sång men inte minst rollspel, lajv och medeltid. 


 

Skrudmästare
Elin Westerlund 23år

Elin går nu in på sitt andra år i styrelsen, nu som skrudmästare. Elin tycker om att fördriva sin tid med att sy dräkter till alla möjliga karaktärer du kan tänka dig. Elin är en riktigt omtänksam person. Hon ser det som sin uppgift att alla har det bra. En underbar tillgång!
 

Ledamot 
Isabelle Ambec 17 år

Johan har haft en paus ifrån styrelsen på två år men gör en come back som ledamot. Han har ett förflutet som både ledamot och ordförande. Johan gillar medeltid och förgyller gärna kvällen med en sång och sin gitarr. 
 

Vice Ordförande
Oscar Broddegård 17 år

07
Leo sitter nu sitt första år i styrelsen som vice ordförande. Leo har varit aktiv i föreningen sedan 2011. Leo är bra på allt som har med datorer att göra, inte minst att strukturera upp våra anmälningslistor. 
 

Vapen och materielmästare
Albin Andersson 17 år

Sebastian sitter nu sitt första år i styrelsen. Sebastian har en skön energi som smittar av sig på alla runt omkring honom. 


 

Ledamot 
Andreas Nicklasson 27 år 

Adde sitter nu sitt andra år i styrelsen. Han har varit aktiv i föreningen sedan 2004 vilket gör honom till en räv i våra sammanhang. Adde har varit med på nästan varenda rollspelshelg sedan han började och prioriterar styrelsemöten högt. Adde gillar att läsa, titta på serier och jobbar nu på bokhandeln. 

Ledamot
Erik Westberg 19 år
0739270251
Carro blev medlem i föreningen 2005 och är därmed vår absolut mest rutinerade medlem. Med sex år i styrelsen vet hon precis vad det innebär att leda föreningen framåt. Hon är utbildad fritidspedagog och djurvårdare. Hon gillar medeltid och är trummis i ett rockband. 
 

Ledamot
Märta Alexanderson 16 år

Maja sitter nu sitt första år i styrelsen. Hon är en glad och postitv person som alltid gör det bästa av alla situationer. Maja gillar att åka på läger. 


 

Kommande Styrelsemöten: 

19/4 kl 17.00 i S:t Laurentii församlingshem.